Masný průmysl

Portfolio produktů naší společnosti pro odvětví masného průmyslu

Volné koření

Koření jednodruhové

Badyán celý, drcený, mletý
Bobkový list celý, mletý
Citronová kůra mletá
Hořčičné semínko celé, drcené, mleté
Hřebíček celý, mletý
Kardamon celý, drcený, mletý
Kari mleté
Kmín celý, drcený, mletý
Kmín římský celý, drcený, mletý
Koriandr celý, drcený, mletý
Kurkuma mletá
Majoránka drhnutá
Muškátový květ mletý
Muškátový ořech celý, mletý
Nové koření celé, mleté
Pískavice mletá
Skořice celá 8cm
Skořice mletá
Zázvor mletý


Papriky

Chilli drcené
Chilli mleté
Jalapeno floky červené
Jalapeno floky mix
Jalapeno floky zelené
Kajenský pepř
Paprika EXTRA GOLD
Paprika pálivá
Paprika sladká 40, 60, 140, 160 ASTA
Paprikové floky červené
Paprikové floky mix
Paprikové floky zelené


Pepř

Pepř barevný celý, drcený (4 druhy pepře)
Pepř bílý celý, drcený, mletý
Pepř černý celý, drcený, mletý
Pepř růžový celý, drcený, mletý
Pepř zelený v láku


Bylinky

Bazalka
Černucha – Nigella
Medvědí česnek
Oregáno
Pažitka sušená ruličky
Rozmarýn
Saturejka
Tymián


Zelenina kořenová

Chřest sušený mrazem, ruličky
Mrkev sušená 3mm
Pastiňák sušený 3mm
Petrželová nať sušená
Zelenina do polévky suš. 0,8-2cm


Zelenina cibulová

Cibule smažená mletá
Cibule smažená křupavá (lepek)
Cibule smažená křupavá PUR (bez lepku)
Cibule sušená plátek, granulát, mletá
Česnek sušený granulát
Česnek sušený plátky
Česneková pasta 10%
Křen sušený granulát 4mm
Křen sušený mletý



Směsi koření

Pro každou skupinu výrobků nabízíme ty správné ingredience, které jsou optimálně přizpůsobeny příslušným požadavkům. Zvláště v poptávce: naše individuální koření se mísí s chráněnými recepty.

Vyvíjíme směsi koření výrobky s nejvyšší kvalitou, pro tradiční výrobky i inovace. Zvláštní pozornost věnujeme pečlivému výběru vysoce kvalitních základních složek. Chuť, konzistence, barva, stabilizace a dlouhá životnost našich výrobků jsou neustále testovány podle nejpřísnějších kritérií.

Výrobci masných výrobků těží nejen z vynikající kvality našich produktů, ale také z odborných rad a řešení pro zákazníky – dokonce přizpůsobených individuálním výrobním procesům.

Od klasiky po trend: dodáváme nadčasové tradiční směsi koření a nové výtvory, které jsou vždy krok před současným vývojem na trhu.

Připravte i vy pro své zákazníky chuť něčeho jedinečného. A s tím vám rádi vám poradíme.

V sortimentu máme:


Směsi koření s technologií

Z vybraných koření s látkami zajišťujícími perfektní vybarvenost výrobků, jejich texturu a skus nebo emulgaci. Může být obohaceno o extrakty koření.


Směsi koření bez techonologie

Pečlivě připravené směsi koření, extraktů bez dalších přísad.


Dekorační koření

U dekoračního koření jsme, jako dovozci koření z celého světa, schopni dovézt a zamíchat, na co si jen vzpomenete!



Gastro

Celá paleta grilovacích koření, sušená zelenina v různých směsích

Vývary instantní

Jíšky instantní průmyslové

Polévky – základy drštková, zabijačková (i ve formě do sklenic střeva – polotovar)

Kořenící přípravek do polévek VEGAMIX s obsahem jedlé soli (bez obsahu glutamanu)

VEGAMIX PREMIUM (polévkové koření, bez glutamátu, i jiných zvýrazňovačů chuti. Velmi vhodný do stravovacích zařízení typu školní jídelny a zdravotnická zařízení)

Grilovací koření – GRILLMIX (grilovací koření se solí přípravek k ochucení kuřecího, vepřového masa před jeho tepelnou úpravou grilováním nebo pečením, kdy se směs vtírá přímo do masa, a to buďto nasucho nebo jako pasta vytvořená ze směsi a oleje)

Gulášové koření – GOULASHMIX (kořenící přípravek určený k přípravě různých druhů gulášů, neboť skladba koření obsažená v přípravku je vhodná jak na vepřový, tak i hovězí či drůbeží guláš, včetně guláše chalupářského)



Láky a šunky

Ve spolupráci s předními evropskými výrobci dodáváme a vyvíjíme:


Láky nastřikovací

5% – 20% čerstvá masa k marinování – minimální doba masírování, s tímto přípravkem si maso ponechává vzhled čerstvého masa

10 – 120% uzená masa – velmi dobrá rozpustnost po přípravu láku na nastřikování i celosvalových šunek, uzených mas a specialit injektorem a pro vmasírování do suroviny při výrobě šunek a vložek do výrobků na masírovacím nebo míchacím zařízení.

Ochucení a jiné úpravy provádíme na přání zákazníka.


Láky do tumbleru

10 – 120% – obsahují kompozici nastřikovacích fosfátů s vysokým stupněm rozpustnosti a s pH pozitivně ovlivňujícím vaznost vody a vybarvenost výrobku. Ke stabilizaci vodního systému ve výrobku je určena účinná karagenanová kompozice se synergetickým účinkem za přídavku živočišné bílkoviny – tyto ovlivňují dodatečné navázání volné vody ve výrobku ve formě prostorově uspořádaného, tuhého a pružného gelu, který má pozitivní vliv na výslednou texturu masného výrobku, jeho krájitelnost a zamezení uvolňování vody z finálního výrobku. Cukernaté látky a antioxidanty mají vliv na chuťový vjem a konzistenci výrobku, jeho vybarvení a stabilizaci vybarvení. Přípravek obsahuje i doplňkové barvivo pro přibarvení výsledného výrobku, neboť vlivem dosahovaných výtěžností dochází k úbytku svalové bílkoviny mající přirozený vliv na vybarvení finálního výrobku.



Láky na šunky – dle vyhlášky

Šunka nejvyšší jakosti
Šunka výběrová
Šunka standardní


Bacon SpezialPapier

Bílý, pergamenový papír, s nepromastitelným silikonem na obou stranách a odolností teplu do 220 ° C, pro vykládání forem.
Nižší ztráty tepelným opracováním, díky vrstvě silikonu neulpívá na povrchu masných výrobků, zauditelný.


Folie celofánová

Pro vykládání forem, v rolích.


Věže a formy Eberhardt

Pro více informací o výrobcích firmy Eberhardt klikněte zde.



Konzervanty

Hydrolon  Fresh TA
Hydrolon  NAC
SMOKE SAFE
Stabil NATUR




Startovací kultury

MicroStart TL 1
Zrací a ochranná kultura pro fermentaci měkkých a roztíratelných tepelně neopracovaných klobás a syrových šunek-pršutů. Způsobuje mírné okyselení, vyvážený profil chuti, výborné vybarvení a účinné snížení růstu Listerie. Aby byla zachována vysoká aktivita našich počátečních kultur tak dlouho, jak je to možné, uchovávejte je okamžitě po obdržení při -18 ° C. Teploty do + 40 ° C pro přepravu a dodání neovlivňují funkčnost.

MicroStart BE 25
Startovací kultury sušené mrazem pro fermentaci krájitelných fermentovaných salámů. Produkují rychlou fermentaci, vyváženou chuť a pěknou červenou barvu.


MicroStart NO POR plus
Startovací kultura, která snižuje tvorbu pórů a podporuje pročervenání ve vařených šunkách.

Microstart TASTE
MicroStart TASTE obsahuje startovací kultury Staph. Carnos s vysokou tolerancí na slanost. V teplotním rozmezí +10 až +40 ° C tvoří příjemnou masovou chuť a vynikající vývoj barvy. Použití: fermentované klobásy, sušené šunky.



Obaly


Párky, utopenci

Jedlé klihovkové obaly pro drobné masné výrobky
Celofánové nejedlé obaly standardní i s lepší loupatelností


Salámy, paštiky a polotovary

Nepropustné plastové obaly, s firemním či standardním potiskem. Úprava řásnění, přířez.


Trvanlivé masné výrobky

Faserové obaly, s firemním či standardním potiskem. Úprava řásnění, přířez.



Tlačenky a vařená výroba

Nesmrštitelé plastové obaly, s firemním či standardním potiskem. Úprava řásnění, přířez.


Bacon SpezialPapier

Bílý, pergamenový papír, s nepromastitelným silikonem na obou stranách a odolností teplu do 220 ° C, pro vykládání forem.
Nižší ztráty tepelným opracováním, díky vrstvě silikonu neulpívá na povrchu masných výrobků, zauditelný.


Folie celofánová

Pro vykládání forem, v rolích.




Objednávky

Výdejní místo, prodejní sklad či spojení
se zástupci společnosti
Hubka-Petrášek a vnuci s.r.o.


KONTAKTY


Sídlo

nám. 14. října 1307/2,
150 00 Praha 5


Výdej a sklad

Fučíkova 332,
267 01 Králův Dvůr


Telefony

+420 775 377 178
+420 605 551 165


E-mail

objednavky@vnuci.cz



© 2019 Hubka-Petrášek a vnuci s.r.o.
Rozumíme potravinám

Úvod  •  Vnuci  •  Co děláme  •  Zprávy  •  Kontakty